ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΤαμείο
offer

Τρόποι Πληρωμής

Η αγορά των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

ΕΛΛΑΔΑ:

 1. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
  Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Παρέχεται η δυνατότητα αγοράς έως και 4 δόσεις για αγορές από 80€ και άνω (κάρτες Alpha και Eurobank δεν υποστηρίζονται απο την Εθνική τράπεζα για πληρωμή με δόσεις). Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώστε με Visa, Visa Electron, Diners, Mastercard, Maestro.

  Τι είναι η υπηρεσία MasterCard SecureCode™/ Verified by VISA.

  Η υπηρεσία MasterCard SecureCode™/ Verified by VISA είναι ο πιο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για τις αγορές στο internet. Μόνο σε πιστοποιημένους εμπόρους. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές γίνεται πιστοποίηση της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας, που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο internet.

  Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την πιστωτική σας κάρτα MasterCard ή VISA στις αγορές σας στο internet, ενώ θα σας επιτρέπεται πλέον να πραγματοποιείτε αγορές και με τη χρεωστική σας κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS σε πιστοποιημένους εμπόρους.

  Δημιουργείστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω συμβεβλημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας. Το nicehair είναι συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η οθόνη MasterCard SecureCode™/Verified by VISA θα εμφανιστεί αυτόματα. 
  Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Σε περίπτωση που η κάρτα σας έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών αγορών (3D Secured MasterCard & Verified by VISA),  θα μεταφερθείτε αυτόματα (redirection) στην ιστοσελίδα (website) της εκδότριας Τράπεζας, όπου θα εισάγετε τον μυστικό κωδικό σας. 
  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μεταφερθείτε εκ νέου (directed) στη παρούσα ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

 2. Paypal
  Μέσω του ασφαλούς online συστήματος συναλλαγών Paypal.
   
 3. Αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τοις μετρητοίς την παραγγελία σας κατά τη παραλαβή της. Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50€  ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα για διατραπεζικά εμβάσματα βαρύνουν εσάς. Για να αποφύγετε επιπλέων χρεώσεις που θα επιβαρύνουν τις παραγγελίες σας επιλέξτε μεταφορά η κατάθεση μεταξύ λογαριασμών στην ίδια τράπεζα.

4. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 48940410383

IBAN GR02 0110 4890 0000 4894 0410 383

Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. 57 6508 5506 701

IBAN: GR82 0172 7650 0057 6508 5506 701
 

Alpha Bank:  Αρ. Λογ.  907 00 2002 015 321

IBAN: GR 6701409070907002002015321

Δικαιούχος: Γρηγόριος Κανουπάκης

 1. Για να πληρώσετε με κατάθεση επιλέξτε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
 2. Τυχόν τραπεζικά έξοδα για διατραπεζικά εμβάσματα βαρύνουν εσάς. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις που θα επιβαρύνουν τις παραγγελίες σας επιλέξτε μεταφορά η κατάθεση μεταξύ λογαριασμών στην ίδια τράπεζα.
 3. Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων εντός 5 ημερών, αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 

ΚΥΠΡΟΣ:

 1. Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
  Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Εθνικής ΤράπεζαςΠαρέχεται η δυνατότητα αγοράς έως και 4 δόσεις (κάρτες Alpha και Eurobank δεν υποστηρίζονται απο την Εθνική τράπεζα για πληρωμή με δόσεις). Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώστε με Visa, Visa Electron, Diners, Mastercard, Maestro.

  Τι είναι η υπηρεσία MasterCard SecureCode™/ Verified by VISA.

  Η υπηρεσία MasterCard SecureCode™/ Verified by VISA είναι ο πιο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος για τις αγορές στο internet. Μόνο σε πιστοποιημένους εμπόρους. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές γίνεται πιστοποίηση της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας, που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια κατά τη διενέργεια αγορών στο internet.

  Μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την πιστωτική σας κάρτα MasterCard ή VISA στις αγορές σας στο internet, ενώ θα σας επιτρέπεται πλέον να πραγματοποιείτε αγορές και με τη χρεωστική σας κάρτα ΕΘΝΟCASH PLUS σε πιστοποιημένους εμπόρους.

  Δημιουργείστε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ένα μήνυμα που θα αποτελεί τη δική σας επιβεβαίωση ότι επικοινωνείτε με την Εθνική Τράπεζα.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία μέσω συμβεβλημένου ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τη διάρκεια της πρώτης online αγοράς σας. Το nicehair είναι συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η οθόνη MasterCard SecureCode™/Verified by VISA θα εμφανιστεί αυτόματα. 
  Εσείς θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν και στη συνέχεια να δημιουργήσετε τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας της κάρτας σας και τον Προσωπικό σας Χαιρετισμό, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Σε περίπτωση που η κάρτα σας έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών αγορών (3D Secured MasterCard & Verified by VISA),  θα μεταφερθείτε αυτόματα (redirection) στην ιστοσελίδα (website) της εκδότριας Τράπεζας, όπου θα εισάγετε τον μυστικό κωδικό σας. 
  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα μεταφερθείτε εκ νέου (directed) στη παρούσα ιστοσελίδα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής.

 2. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς:
  Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 48940410383
  IBAN GR02 0110 4890 000 4894 0410 383

  Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. 57 6508 5506 701
  IBAN GR82 0172 7650 0057 6508 5506 701

             Alpha Bank:  Αρ. Λογ. 907 00 2002 015 321 

​          ΙΒΑΝ: GR67 0140 9070 9070 0200 2015 321

          Δικαιούχος: Γρηγόριος Κανουπάκης

Για να πληρώσετε με κατάθεση επιλέξτε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας και στείλτε μας την απόδειξη πληρωμής μέσω email στο sales@nicehair.gr. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Τυχόν τραπεζικά έξοδα για διατραπεζικά εμβάσματα βαρύνουν εσάς. Για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις που θα επιβαρύνουν τις παραγγελίες σας επιλέξτε μεταφορά η κατάθεση μεταξύ λογαριασμών στην ίδια τράπεζα.