ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΤαμείο
offer

7elements Βιολογικό Έλαιο Jojoba 100ml

0 αξιολογήσεις
Κατασκευαστής: 7elements
Κωδικός Προϊόντος: SEOO018
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 9,90€
Αγορά
Επιθυμητό
Σύγκριση

Βιολογικό Έλαιο Jojoba

Το Βιολογικό Έλαιο Jojoba της 7elements (Simmondsia Chinensis Seed Oil) παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε υποπροϊόντα λίπους και βιταμίνη Ε  προσφέρει προστασία και απαλότητα.  Όταν προστίθεται σε μείγματα, το έλαιο jojoba αυξάνει την διάρκεια ζωής τους.

Το έλαιο Jojoba αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια περιποίησης και ομορφιάς, απορροφάται γρήγορα δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας, έχει μεγάλη ικανότητα εξάπλωσης, απορροφάται σε βάθος από το δέρμα, ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας και διατηρεί την ενυδάτωσή της.

Προσοχή: Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ:
  • 100% παρθένο έλαιο jojoba
  • Πιστοποιημένο βιολογικό
  • Ψυχρής έκθλιψης

 

  • Πιστοποιημένο φιαλίδιο και πώμα ασφαλείας για την διασφάλιση της διατήρησης της ποιότητας του ελαίου
  • Non-GMO
  • Κατάλληλο για vegans
 
  •  

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100ml

logos-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf

Φυτικά Έλαια 7elements

Τα βιολογικά έλαια και λίπη μας είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες. Ο όρος “ψυχρής έκθλιψης” δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί  από μηχανική πίεση χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος “παρθένο” επισημαίνει ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση. Εγγυόμαστε λοιπόν ότι τα έλαια της 7elements είναι 100% αγνά, καθαρά έλαια! 

 

Μερικές από τις ιδιότητες του ελαίου jojoba:

  • είναι πλούσιο σε βιταμίνες E, μέταλλα και λιπαρά οξέα.
  • έχει ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα
  • απορροφάται αποτελεσματικά καθώς η δομή του προσεγγίζει αυτή του φυσικού σμήγματος
  • προσφέρει ελαφριά αντηλιακή κάλυψη
  • έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πώς να το χρησιμοποιήσω:

 
 
  • Προσθέστε τo στην κρέμα σας, προσώπου και σώματος για να επωφεληθείτε από τις αντιγηραντικές του ιδιότητες
  • Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής και κατά μήκος των μαλλιών για ανακούφιση από ξηροδερμία και ενυδάτωση
  • Χρησιμοποιείστε ως καθαριστικό προσώπου, απλώνοντας σε στεγνό δέρμα και μετά ξεπλένοντας
  • Χρησιμοποιείστε ιδανικά ως συστατικό στην παραγωγή χειροποίητων καλλυντικών καθώς είναι άοσμο και θα λειτουργήσει ως φυσικό συντηρητικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:



Η αγορά των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με του εξής τρόπους:

  1. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς:

    Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 489/404103-83
    IBAN GR02 0110 4890 000 4894 0410 383

    Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. 5765-015255-999
    IBAN GR93 0172 7650 0057 6501 5255 999

Alpha Bank:  Αρ. Λογ.  907-002101-121787 

IBAN: GR 77 0140 9070 9070 0210 1121 787

      2.     Paypal
 

      3.     Αντικαταβολή