ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΤαμείο
offer

7elements Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 200gr

0 αξιολογήσεις
Κατασκευαστής: 7elements
Κωδικός Προϊόντος: SEOO022
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 4,40€
Αγορά
Επιθυμητό
Σύγκριση

Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας

Το Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας. Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας, γνωστή ως κόπρα, και είναι άγευστο και άοσμο. Το υψηλό σημείο καπνού του, μαζί με το ουδέτερο άρωμα και γεύση του το καθιστούν ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπου χρειάζεται ένα αγνό, καθαρό, εύπλαστο λίπος χωρίς να επηρεάζει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Το μαγειρικό λάδι καρύδας εξακολουθεί να είναι άριστη πηγή των ευεργετικών λιπαρών οξέων της καρύδας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  • Premium Superfood
  • Πιστοποιημένο βιολογικό
  • Non-GMO
  • Πλούσια πηγή λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας

 

  • Χωρίς γεύση και άρωμα καρύδας
  • Ιδανικό για μαγείρεμα
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
  • Μη υδρογονωμένο
  • Καπάκι χωρίς BPA
 
  •  

 

 

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 200gr/216ml
logosnaward2

Το λάδι καρύδας δεν περιέχει trans-λιπαρά, γλουτένη, τοξικά και αλλεργιογόνα, ενώ αντίθετα έχει αντιβακτηριακές, αντι-ιικές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές θεραπευτικές ιδιότητες. Συμβάλει στην στήριξη των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι ιδανική τροφή για την αποτοξίνωση του οργανισμού και για την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος.

 

Μερικές από τις ιδιότητες του λαδιού καρύδας:

  • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • βοηθά στην βελτίωση της μνήμης
  • συμβάλει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων
  • αποτρέπει ασθένειες ούλων και δοντιών
  • έχει αντιγηραντικές και αντηλιακές ιδιότητες για την επιδερμίδα
  • συμβάλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στην απώλεια βάρους
  • βελτιώνει την ενέργεια και την αντοχή, ενώ συντελεί στο χτίσιμο των μυών

Πώς να το χρησιμοποιήσω:

  • Χρησιμοποιήστε το για μαγειρική σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς το μαγειρικό λάδι καρύδας έχει υψηλότερο σημείο καύσης
  • Επιλέξτε το μαγειρικό λάδι καρύδας εάν θέλετε τις θρεπτικές ιδιότητές του λαδιού καρύδας, χωρίς όμως την γεύση και το άρωμα της καρύδας
  • Επιλέξτε το για την κατασκευή καλλυντικών που θα αρωματίσετε με άλλα αιθέρια έλαια ώστε να μην επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα
  • Χρησιμοποιήστε το και σε ειδικές περιπτώσεις, καθώς η διαδικασία παραγωγής του μαγειρικού λαδιού καρύδας το καθιστά ακόμα πιο ασφαλές

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:



Η αγορά των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με του εξής τρόπους:

  1. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς:

    Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 489/404103-83
    IBAN GR02 0110 4890 000 4894 0410 383

    Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. 5765-015255-999
    IBAN GR93 0172 7650 0057 6501 5255 999

Alpha Bank:  Αρ. Λογ.  907-002101-121787 

IBAN: GR 77 0140 9070 9070 0210 1121 787

      2.     Paypal
 

      3.     Αντικαταβολή