ΑρχικήΛίστα Επιθυμιών (0)Ο Λογαριασμός μουΚαλάθι ΑγορώνΤαμείο
offer

7elements Βιολογικό Καστορέλαιο 1000ml

0 αξιολογήσεις
Κατασκευαστής: 7elements
Κωδικός Προϊόντος: SEOO0120
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 49,00€ 29,90€
Αγορά
Επιθυμητό
Σύγκριση

Βιολογικό Καστορέλαιο

Το Βιολογικό Καστορέλαιο (Ricinus Communis Seed oil) της 7elements παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η υψηλή του περιεκτικότητα σε ρικινελαϊκό οξύ του χαρίζει τις αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητές του.

Η διεισδυτική του ικανότητα στην κεράτινη στοιβάδα του δέρματος το καθιστά ιδανικό για τον καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας σε βάθος. Επιπλέον, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την φροντίδα και θρέψη της τρίχας.

Προσοχή: Αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡIΣΤΙΚΑ:
  • 100% παρθένο καστορέλαιο
  • Πιστοποιημένο βιολογικό

 

  • Πιστοποιημένο φιαλίδιο και πώμα ασφαλείας για την διασφάλιση της διατήρησης της ποιότητας του ελαίου
  • Non-GMO
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
 
  •  

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1000ml

logos-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%bf

Φυτικά Έλαια 7elements

Τα βιολογικά έλαια και λίπη μας είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες. Ο όρος “ψυχρής έκθλιψης” δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί  από μηχανική πίεση χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος “παρθένο” επισημαίνει ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση. Εγγυόμαστε λοιπόν ότι τα έλαια της 7elements είναι 100% αγνά, καθαρά έλαια! 

 

Μερικές από τις ιδιότητες του καστορέλαιου:

  • είναι πλούσιο σε Ω-9 λιπαρά οξέα
  • είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε 
  • βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής και του σμήγματος
  • έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες
  • προσφέρει εξαιρετική θρέψη στα μαλλιά αλλά και τις βλεφαρίδες

 

Πώς να το χρησιμοποιήσω:

  • Εφαρμόστε στα νύχια σας για δύναμη και προστασία
  • Καλύψτε τοπικά σπυράκι ή εφαρμόστε τοπικά σε περιοχή με ξηροδερμία
  • Εφαρμόστε σε φρύδια και βλεφαρίδες για όγκο και πυκνότητα
  • Εφαρμόστε στα μαλλιά για αναδόμηση της τρίχας, λάμψη, προστασία αλλά και αντιμετώπιση της πιτυρίδας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:



Η αγορά των προϊόντων μας μπορεί να γίνει με του εξής τρόπους:

  1. Τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς:

    Εθνική Τράπεζα: Αρ. Λογ. 489/404103-83
    IBAN GR02 0110 4890 000 4894 0410 383

    Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. Λογ. 5765-015255-999
    IBAN GR93 0172 7650 0057 6501 5255 999

Alpha Bank:  Αρ. Λογ.  907-002101-121787 

IBAN: GR 77 0140 9070 9070 0210 1121 787

      2.     Paypal
 

      3.     Αντικαταβολή